Polaroid briller

Som fiskere ved vi hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr, og mange går også op i at have al det udstyr som gør at vi fanger flere fisk. Dog glemmer mange solbriller, hvilket er en vigtig del af fiskeriet. Både for at beskytte øjnene, men også for at se flere fisk i vandet hvis man fisker på den måde at man har behov for at se fiskene. Polaroid briller er for mig en af de vigtigste ting man som fisker kan investere i. Ikke nok med at de forbedre synligheden under vandet, men de beskytter øjnene mod skadelige UV-stråler .

Hvad er polaroid briller?

Polaroid briller, også kaldet polariserede solbriller, er specielt designet, så de reducerer genskin fra overflader som vand og sne. Glasset er udstyret med en speciel film som filtrer den lys fra, hvilket gør dem ideelle til fiskeri ved vand for at mindske belastningen på dine øjne. Men også for at se flere fisk i vandet! Når du har prøvet at fiske med polaroid briller en gang, så kommer du aldrig til at fiske uden. Det er især sjovt i Put & Take søer hvor man kan se ørrederne svømme mod sit agn og spise det. 

En af mine yndlings fiskemetoder er spotfiskeri efter ørreder i Put & Take søer med min fluestang. Jeg spotter fisken i vandet og kaster fluen ud til fisken i håbet om at den sluger fluen. Dette kan naturligvis kun lade sig gøre med polaroid briller, ellers ville det ikke være muligt at se fisken!

Fordele ved at bruge polaroid briller

Der er flere grunde til, at polaroid briller er et must-have for fiskere. Her er nogle af de vigtigste fordele:

  1. Forbedret Synlighed: Polaroid briller reducerer genskin fra vandoverfladen, hvilket gør det nemmere at se fisk og andre objekter under vandet. Det er nok den største fordel ved at bruge polaroid briller, selvfølgeligt hvis dit fiskeri kræver at du ser fiskene. Med polaroid briller ser men bare meget mere i vandet.
  1. Øjenbeskyttelse: Polaroid briller blokerer for næsten alle af de skadelige UVA og UVB stråler, beskytter dine øjne mod solskader. Dette kan på sigt være vigtigt da det kan reducerer problemer med øjnene.
  1. Komfort: Ved at reducere genskin og skarpt lys kan polaroid briller forhindre øjenbelastning og gøre din fiskeoplevelse mere komfortabel. Især hvis du fisker i flere timer ved vandet med høj sol, kan dette være et vigtigt element. Man kan godt mærke på øjnene hvis man har fisket i et par timer uden polaroid briller.

.

Reklame
GRATIS FRAGT
Xstream Photochromic Polaroidbriller mod. View
Xstream Fotokromisk Polaroidbriller Xstream polariserende solbriller leveres i 2 UV beskyttende farver. Vælg den farve der passer dig og dit fiskeri bedst! Den gule brille bruges når lyset er svagt og overskyet, her er fordelen at de lyser konturerne o
Pris fra 499,00
GRATIS FRAGT
Xstream Shade Polaroid Solbrille-Yellow
Xstream har lavet nogle rigtigt fed solbriller med nogle gode linser til prisen! Solbrillen kommer med tre forskellige farvede linser: Grey, Yellow og Amber - Grey er gode i høj solskin - Yellow er gode til mørkt vejr. - Amber er en god middelvej mellem
Pris fra 199,00
GRATIS FRAGT
Greys G1 Sunglasses Polaroid-Gloss Black/Green/Grey
Greys G1 Sunglasses Polaroid - Greys solbriller er de ultimative fiskersolbriller i prisklassen, med de bedst mulige materialer til en overkommelig pris. Alle stel indeholder en høj grad af biomateriale, som har et meget lavere CO2-aftryk. Linserne er all
Pris fra 399,00

Hvordan vælger man de bedste Polaroid Briller til Fiskeri?

Når man skal ud og købe polaroid briller for første gang, er der nogle ting man bør overveje og have i tankerne. De fleste polaroid briller gør det samme, men der er dog forskel på brillerne og kvaliteten. Som med så meget andet hænger pris og kvalitet ofte sammen.

Linse Farve: De brune linser er de mest hyppige og de bedste at have til allround fiskeri. De fungerer godt i næsten al slags lys og ved skyet vejr. Jeg vil anbefale denne farve til nybegyndere så de kan teste og se om polaroid briller er noget for dem. Mange polaroid biller har linser som kan skiftes til forskellige farver. Dette kan også være værd at overveje hvis man ønsker at prøve de forskellige farver.

Ramme Størrelse og Design: Vælg en ramme, der passer godt til dit ansigt og har en indpakning design for at beskytte dine øjne fra alle vinkler. Her er det også meget den personlige smag der kommer i spil, hvor design kan spille en rolle for den enkelte.

Materiale: Polaroid briller lavet med letvægt og holdbart materiale som polykarbonat er ideelle for fiskeri. De billigere polaroid briller har en tendens til hurtigere at blive ridset på glasset hvilket kan forstyrre dit blik. Vælg derfor nogle der er lidt dyrere og som kan holde til lidt mere.

Polaroid briller er en essentiel investering for enhver seriøs fisker. De forbedrer ikke blot din synlighed under vandet, men sikrer også, at dine øjne er beskyttet mod skadelige solstråler. Husk at overveje faktorer som linse farve, ramme design og materiale, når du vælger dine Polaroid briller til fiskeri. Godt fiskeri!

Aldin Glavas

Aldin Glavas

Lystfisker

Mit navn er Aldin Glavas og jeg har fisket siden jeg var 6 år gammel, dvs. næsten 30 års erfaring med fiskeri. Hvad der startede ved den lokale Put & Take og i Gudenåen, har udviklet sig til en livsstil hvor fiskeri fylder en stor del af mit liv. I starten var målet at fange Put & Take ørreder og aborre i Gudenåen, nu har det udviklet sig til fiskeri efter stort set alle fisk. Primært fisker jeg med fluestang efter havørreder på Sjælland, men der er også tid til fiskeri efter fladfisk fra mole og båd, fiskeri efter torsk og sej og der er stadig tid til at tage til den lokale Put & Take.