Bøgeskoven en kold vinter dag

Årets første fisketur, blev en tur til Bøgeskoven på Stevns. Jeg havde kigget på vejrudsigten samt udsigten for vandtemperatur og salinitet på FCOO.dk. Alle tegn pegede på at der var mulighed for havørreder, hvor det eneste negative var den svage fralandsvind, som måske ville gøre havørrederne forsigtige. Vandtemperaturen var estimeret til omkring de 4 grader, hvilket er lige på grænsen til hvad jeg synes er for koldt. Ikke for mig selv, men for havørreden som godt kan blive meget passiv hvis vandtemperaturen er omkring de 4 og derunder.

Jeg tog både min spinnestang og fluestang med, men besluttede mig for at fiskeriet skulle foregå med gennemløbsblink, da jeg ønskede en lidt længere kastelængde, for at nå ud over så dybt vand som muligt. Jeg begyndte fiskeriet ved den grønne markering på kortet, og fiskede mod nordvest hvor. Efter at have fisket det grønne område grundet af, holdte jeg en kort kaffe pause. Herefter fortsatte fiskeriet på den orange strækning.

Den blå markering er parkeringen.

Fiskeriet startede med en Savage Gear Seeker Eel Pink Pout i 18g, men jeg nåede at skifte en del blink på de 2 timer jeg fiskede. Der var desværre ingen kontakt til havørreder, og på vej tilbage faldt jeg i snak med et par andre fiskere som havde fisket i 6 timer uden at mærke noget som helst.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Selv om det ikke blev til fisk, så var det alligevel en god tur, da naturen ved Bøgeskoven er i top og man kommer langt væk fra dagens stress og larm.

Det er et sted jeg før har besøgt med mere held, og det er et sted jeg igen kommer til at besøge.