Hård blæst og høj vandstand i Salvadsparken

Et par dage havde jeg siddet og kigget på FCOO og YR for at finde det bedste tidspunkt at tage ud og fiske på, og det faldt på lørdag. Da det er sommer havde jeg besluttet mig for at fiske om aftenen så spørgsmålet var bare om det skulle være fjord eller kyst. Jeg hældte mest til at tage op til nordkysten men ombestemte mig i sidste øjeblik. Et par timer inden jeg skulle afsted sagde vejrudsigten at vinden ville aftage til ca 4-5 m/s så jeg havde besluttet mig for at fluefiske i fjorden efter havørreder. Da jeg ankom til Salvadsparken kunne jeg konstatere at det stadig blæste ret kraftigt, så jeg var ret glad for at jeg også havde min spinnestang med !

På vej ud til pladsen fra parkeringspladsen kunne jeg se at vandstanden var ret høj, hvilket nok skyldes at det i et par dage havde blæst ret voldsomt fra vest så vandet var blevet presset op i denne side af fjorden.

Den blå markering er hvor jeg primært fiskede

Jeg begyndte fiskeriet omkring 20.45 hvilket gav mig ca. 1 times fiskeri inden solen gik ned. Vandet var godt bølget hvilket jo ofte giver godt havørredfiskeri. Vandstanden var godt 80-100 cm højere end hvad den plejer hvilket var ret overraskende. Snurrebassen i olivengrøn (find helt præcist) blev valgt og fiskeriet gik i gang.

Reklame
GRATIS FRAGT
OGP Snurrebassen no. 2
OGP Snurrebassen no. 2 - Velkastende, og ikke mindst velfangende gennemløber. Snurrebassen har på kort tid opnået nærmest legendarisk status, og ikke uden grund. Gangen i vandet er lokkende, og ved spinstop snurrer den om sin egen akse. • Snurrebassen
Pris fra 79,00
GRATIS FRAGT
OGP Snurrebassen no. 2-Min drøm
OGP Snurrebassen no. 2 - Velkastende, og ikke mindst velfangende gennemløber. Snurrebassen har på kort tid opnået nærmest legendarisk status, og ikke uden grund. Gangen i vandet er lokkende, og ved spinstop snurrer den om sin egen akse. • Snurrebassen
Pris fra 79,00
GRATIS FRAGT
OGP Snurrebassen no. 3-Min drøm
OGP Snurrebassen no. 3 - Velkastende, og ikke mindst velfangende gennemløber. Snurrebassen har på kort tid opnået nærmest legendarisk status, og ikke uden grund. Gangen i vandet er lokkende, og ved spinstop snurrer den om sin egen akse. • Snurrebassen
Pris fra 79,00

Som altid, er naturen ved Salvadsparken smuk, og jeg nød solnedgangen da jeg fik mig noget af et chok. Lige pludselig kom der et ordentligt ryk i stangen og jeg kunne mærke at der var en ret stor fisk for enden af linen. Den begyndte også, ret hurtigt, at vise sig i overfladen hvilket resulterede i kraftige plask i vandet. Der gik det for alvor op for mig hvor stor fisken egentlig var!

Fighten var hård og jeg var ret glad for at jeg havde opgraderet til en god tykkelse fletline og fluorocarbon, som jeg bruger som forfang når jeg fisker med gennemløbsblink. 

Jeg fik landet fisken i mit net, og så at den var på den gode side af de 50 cm. På land fik jeg den aflivet og målt. Hele 64 cm var den på, hvilket betød at det var min største havørred til dato. 

Den kom på fiskegalgen og jeg fortsatte mit fiskeri i 30 min endnu, inden jeg besluttede mig for at afslutte dagens fiskeri.

Så selv om fjorden ikke er det helt oplagte sted at jage havørreder midt om sommeren, så kan man altså stadig fange fisk der! Jeg har lagt mærke til at en lang periode med varmt vejr, efterfulgt at lidt voldsommere vejr med regn og stærk vind plejer at give fisk.