Fiskeguide

Guides som virkeligt hjælper folk, kan man aldrig få nok af. Hvad enten du er helt nybegynder på området, eller ønsker blot at forfine din teknik så den bliver perfekt. Når det kommer til fiskeri, føler jeg at guides ikke lever op til standarden. Dette ved jeg af erfaring da mange af mine venner har forsøgt at finde guides til forskellige områder inden for fiskeri.

Jeg har valgt at lave guides til de mest populære fiskeformer så alle kan få et godt fundament for at påbegynde fiskeriet.

De mest populære fiskeformer i Danmark som jeg også har valgt at fokusere på er:

Fiskeri i å
Put & Take fiskeri
Mole fiskeri
Kyst/fjord Fiskeri

Mine fiskeguides vil gå i dybden med hvordan du kommer i gang med disse fiskeformer. Der bliver inkluderet video og grafisk materiale i mine guides for endnu nemmere forståelse.

Fiskeguides er en nem måde at vise, især nybegyndere, hvordan man nemt kommer i gang med disse fiskeformer. Efter du har læst disse guides samt set mine fiskepladser vil du nemt kunne komme i gang med at fiske, allerede samme dag.

MIne fiskeguides vil dog ikke kun, kunne bruges af nybegyndere, men også almindelige fiskere med flere års fiskeri på bagen. I hver guide vil jeg inkludere et afsnit som er mere avanceret og henvender sig til de mere garvede fiskere.