Ørsted Ørredvand

Ørsted Ørredvand er en af Danmarks mest populære Put & Take søer, hvilket man forstår med det samme efter man har besøgt søen.

Put & Take søen er at finde mellem Roskilde og Køge, en times kørsel fra København. Det er en meget børnevenlig sø, hvor man oftest ikke behøver kaste langt for at fange fiskene. Søen er heller ikke dyb de fleste steder, hvilket gør at fiskene ofte er synlige hvilket giver et mere spændende fiskeri.

Søen er vedligeholdt og der bliver ofte udsat mange ørreder (regnbueørrder, guldørreder, kildeørreder).

En af fordelene ved Ørsted Ørredvand, er det store område som søen dækker. Så selv i weekender og ferie, kan man finde plads til at fiske. Der er en stor parkeringspalds ved søen.

Søen er godt vedligeholdt hvilket betyder at der ikke findes store træer, højt græs og grene tæt ved vandet som gør at du kan miste endegrej ved at sidde fast.

Fluefiskeriet er også helt ideelt her, da der de fleste steder er plads til at fiske med denne fiskeform. Grundet søens dybde, er det også oplagt at fiske med flue da fiskene går højt mange steder. 

Der findes WC, renseskur til at rense fiskene samt en butik hvor man kan købe fiskeudstyr hvis man mangler det.

Der findes desuden autoamter hvor man kan købe drikkelse.

For at betale for fiskeriet, er der opsat computere hvor man selv taster informationer ind og du kan betale med dankort eller Mobilepay. Det kan drille med signalet til Mobilepay, men det er ikke værre end at man kan gå udenfor og få signal.

Fisketure til Ørsted Ørredvand

Herunder kan du læse om mine fisketure til Ørsted Ørredvand.

19 November - 2021

Masser af fisk blev der fanget denne fredag, hvor vejret var perfekt til ørredfiskeri. Der blev fanget på flue, blink og gummi.

13 Marts - 2020

En enkelt fisk i kold vejr. Fiskene var ikke bidelystne og der skulle arbejdes for at få dem til at bide.