Fiskeri på mole

I Danmark er vi så heldige at være omgivet af hav på næsten alle sider, og enhver større by ved kysten har en eller anden form for havn eller mole. Disse moler er blevet til nogle af Danmarks bedste fiskelokationer hvis du er interesseret i at fange nogle af de saltvandsbaserede fisk som fladfisk, torsk, sild makrel og sej. Da molerne typisk går længere ud i vandet og at man dermed nemt kan fiske på dybere vand end hvad der normalt ville være muligt fra kysten.

Molefiskeri kan man udøve året rundt, dog skal man være opmærksom på perioder hvor enkelte arter er fredet. Dette er typisk omkring de perioder hvor fiskene gyder, hvor man har indført fredning for at sikre at reproduktionen af fisken fortsætter og at de rognbærende fisk ikke bliver fanget.

Fiskeudstyr til molefiskeri

Fisker fra mole forgår typisk med lidt tungere fiskeudstyr. Dette er primært fordi man ofte fisker med tunge blylodder og fordi man ofte kan fange to fisk på samme tid, hvilket kan ødelægger stænger af dårligere kvalitet eller fiskeudstyr som ikke er beregnet til tungere fisk.

En fiskestang i 9 fods klassen vil være at fortrække som minimum samt en line der kan holde til 5+ kg. Det burde sikre at du ikke mister dine fisk eller ødelægger din fiskestang med mindre du er virkelig uheldig.

 

Fiskestang til molefiskeri

Denne fiskestang, af mærket Abu Beast X, er ideel til molefiskeri da den opfylder alle krav man kan have til molefiskeri og mere endda. Fiskestangen kan bruges til andet fiskeri, bl.a. på søer og åer.

Fordele:

 • Lavet i kulfiber hvilket giver højere fleksibilitet og bedre styrke
 • Kastevægten er 30-11 g på 8′ fod er ideelt til molefiskeri hvor man skal have en lidt større kastevægt
 • God pris på en god spinnestang
 • Ideel til mange fiskeformer
Ulemper:
 • 2 delt og kan være lidt længere end 3 delte stænger, men burde ikke være et problem.
 
 
 

Fladfisk fra mole

Kom godt i gang med fladfisk fiskeriet! Hvis du gerne vil fange fladfisk som skrubber, rødspætter og isinger, har jeg stor erfaring med at bruge sandorm og børsteorm. Disse monteres på et fladfiskeforfang som består af to kroge forskudt samt et tungt blylod for enden som sikrer at agnen driver mod bunden. Denne del er især vigtigt da vi ved at fladfisk ofte søger mod bunden, og fortrækker især meget sandede bunde hvor den finder børsteorm og sandorm.

Man kan fiske fladfiskeforfanget på to forskellige måder. Den ene er passiv hvor du kaster dit forfang ud og lader det stå indtil der er bid. Denne metode er ikke så effektiv, da krabber kan komme og pille agnet af krogen, og fordi agnet ikke virker så virkelighedstro. Den anden er at du spinner forfanget langsomt ind, konstant eller med små spinstop. Denne metode har jeg haft mest held med, da agnet ser mere naturligt ud, og at man slipper for at krabber og lignende løber med agnet, hvilket især sker hvis man fisker med orme!

Man kan selv grave efter sandorm og børste orm, men er man ikke til dette, er det også muligt at købe dem hos de lokale fiskegrejhandlere, eller private personer som sælger i boder langs vejene tæt på fiskepladserne. I værste tilfælde kan man bruge almindelige orm, eller købe sild og skære dem i mindre stykker. De er dog ikke lige så effektive som sandorm og børsteorm.

Mine fortrukne agn er i denne rækkefølge:

 • Børsteorm
 • Sandorm
 • Regnorm
 • Sild
 • Rejer

Fladfisk fanges typisk hele dagen, mens der er lyst – men især ved skift mellem højvande og lavvande er aktiviteten i top. Fanger du på dette tidspunkt kan du fange mange fisk på kort tid.

Læs fladfisk fiskeri guiden her

Bliv klogere på fladfisk og fang flere af dem næste gang du skal ud og fiske! Læs denne dybdegående guide hvor du kan lære mere om rødspætter, skrubber, isinger og mm.

Fladfiskeforfang

fladfiskeforfang

Fladfiskeforfang er skabt med henblik på fiskeri fra moler, efter netop fladfisk. Dette forfang som findes i mange forskellige variationer er blevet brugt i mange år af fiskere, overalt i Danmark. Og med stort succes! Jeg har endda selv prøvet at lave mine egne fladfiske forfang, med forskellige vægte.

De fleste fladfiske forfang har samme størrelse, og det er med god grund, denne vægt af bly og størrelse af krog, er den bedste kombination for fladfisk.

Fordele:

 • Billigt
 • Nemt at sætte op
 • Mange muligheder for agn (orm, rejer, sild)
 • Perfekt for nybegyndere
 • Uhyre effektiv fiskemetode!
Ulemper:
 • Mulighed for at miste forfanget hvis det sidder fast på sten eller lignende
 • Mindre fisk og krabber kan pille agnet af krogen
Alt i alt er et fladfiskeforfang kombineret med børsteorm eller sandorm en rigtig god mulighed for nybegyndere da der ikke kræves meget for at gå i gang.
 
 
 

Torsk og Sej fra mole

Torsk er en anden saltvandsfisk som man kan finde i vandende omkring Danmark, og som er en af favoritterne hos de danske lystfiskere. Ud over at smage godt, er torsken en god fighter fisk. Når man får en torsk på krogen – så er du ikke i tvivl om at det er en torsk! Torsken har det med at søge mod bunden eller nærliggende sten når den bliver kroget, derfor kan det være en udfordring at få fisken op hvis man er i nærheden af sten eller andet hvor fisken kan sætte sig fast. 

Læs torskefiskeri guiden her

Bliv bedre til at fange torsk med denne guide til torskefiskeri. Se hvor du kan fange torsk, hvornår og med hvad. Jeg anbefaler agn, som med sikkerhed kan fange torsk.

Torsk fra mole er et af de mest fiskede fiskeformer i Danmark da det er nemt at gå igang med netop dette fiskeri. Der kræves blot en mole med de rette forhold, en stang og noget agn som torsk elsker.

Sej minder meget om torsk og kan fanges på stort set samme metoder, dog er forskellen at sej kan fanges hele dagen, hvor torsk først kommer frem når solen er ved at gå ned.

Fiskeri efter torsk og sej kan deles op i to metoder, aktivt og passivt.

Ved aktivt fiskeri forstås det at man aktivt kaster agn ud og kører det ind igen, hvor passiv er hvor man kaster agn ud og lader det stå i en længere periode.

Jeg har haft mest erfaring med aktiv fiskeri efter især torsk, og her har blink og jigs været særligt effektive. Torsken bliver især tiltrukket af stærke farver, så hvis man har blink i helt orange eller rød, vil det være at fortrække, dog er blink i sølv også effektive.

Ved passivt fiskeri kan man benytte samme forfang som når man fisker efter fladfisk, dvs. et fladfiskeforfang. Her vil jeg anbefale at man bruger enten sandorm eller børsteorm da jeg har haft mest erfaring med disse agn.

Selv om man kan fiske med orm efter torsk og sej vil jeg klart anbefale at man bruger blink eller jigs da de har en fordel som stillestående agn ikke har. Når man fisker med blink og jigs, udsender disse vibrationer når de bevæger sig i vandet – og da torsken er en fisk som jager om natten, er den særligt følsom for vibrationer i vandet som kan være andre fisk.

Torsk og Sej har meget ens fødeemner, derfor kan man bruge samme agn for at fange begge fisk. En form for agn man kan bruge er jigs. Disse gummi agn er effektive over for alle rovfisk, og jeg har haft meget held med dem når jeg har fisket efter torsk og sej. Du fisker jigs bedst, ved at rykke med stangen under indspinning, så jiggen hopper i vandet. 

Fordelene ved at bruge jigs er mange. De er billige, kommer i mange farver og kan bruges til flere forskellige typer fisk. De er desuden nemme at montere og kræver ikke noget ekstra udstyr. Der kræves kun en jig samt et jighoved. 

Herunder kan du se hvilke jigs jeg selv bruger til bl.a. torskefiskeri og sejfiskeri fra moler.

Reklame
GRATIS FRAGT
Fladen Conrad Sandeel No. 1
Conrad Sandeel jiggen er designet, med en slank krop, der imiterer forskellige byttefisk og med bevægelig paddle tail, der giver en lokkende gang I vandet. Conrad sandeel kan både anvendes til standard spinnefiskeri eller jigges fra båd. Længde 15 cm Væ
Pris fra 59,95
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 24
Fladen Conrad Sandeel No. 2
Conrad Sandeel jiggen er designet, med en slank krop, der imiterer forskellige byttefisk og med bevægelig paddle tail, der giver en lokkende gang I vandet. Conrad sandeel kan både anvendes til standard spinnefiskeri eller jigges fra båd. Længde 15 cm Væ
Pris fra 35,00
GRATIS FRAGT
Fladen Conrad Sandeel 25gr 4-Pak
Livagtig tobis efterligning i flotte farver - fantastisk til torsk og andre rovfisk fra kyst mole og båd. 25 gram, 125mm.
Pris fra 99,95
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 20
Fladen Conrad Sandeel No. 1
.
Pris fra 39,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 20
Fladen Conrad Sandeel No. 1
.
Pris fra 49,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 20
Fladen Conrad Sandeel No. 2
.
Pris fra 39,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 20
Fladen Conrad Sandeel No. 2
.
Pris fra 49,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 50
Fladen Conrad Deep Water Jig 300gr
Fladen Conrad Deep Water Jig er designet til fiskeri efter store saltvandspredator fisk som f.eks. torsk, sej, helleflynder og lignende. Den består af en gummijig, med en meget bevægelig og lokkende paddletail, og et jighoved med to øjer, hvor du kan mon
Pris fra 99,00

Fiskeri efter sild og hornfisk

Silden ankommer hvert år, to gange til vandende omkring Danmark – forår og efterår. Det er især foråret som bringer et rigtigt godt sildefiskeri med sig. Det er også her jeg har fanget langt de fleste af mine sild. Når sildene kommer, kommer de i store stimer, derfor gælder det om at være aktivt og ude og fiske når man hører at silden bliver fanget.

Rammer du det perfekte tidspunkt kan du nemt hive 50-100 sild op i løbet af kort tid – derfor gælder det om at følge med i de sociale medier på diverse fiskesider, om folk er begyndt at fange sildene.

Den nemmeste måde at fange sild på er at bruge et sildeforfang. Dette består af typisk af 4 fluer og et blylod du bruger til at kaste ud. Disse er særligt effektive da fluerne er monteret med mellemrum som gør at du når forskellige dybder. Når du rammer en god stime fanger du typisk fisk på alle 4 fluer på samme tid.

sild

Læs sildefiskeri guiden her

Bliv bedre til at fange sild med denne guide til sildefiskeri. Se hvor du kan fange sild, hvad tid på året og med hvilket udstyr. Bliv klogere på sildefiskeri her.

hornfisk

Læs hornfiske guiden her

Bliv bedre til at fange de utroligt sjove hornfisk når de fra april nærmer sig de danske kyster. Læs mere om fisketeknikker og grej her.

Sildeforfang er nok den mest effektive måde at fange sild på. Den er speciel udviklet til at tiltrække sild og selve forfanget er lavet i godt materiale hvilket betyder at du sagtens kan fange sild på alle kroge på forfanget. Herunder kan du se hvilke forfang jeg personligt bruger når jeg fisker efter sild med sildeforfang.

 

 

Reklame
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 6
Fladen sildeforfang tinsel
Fladen sildeforfang tinsel - silderig med tinsel, et kunststof der har en livlig bevægelse i vandet, og virker tillokkende på både sild og makrel. Forfanget er bundet på kraftige liner, og er monteret op med kroge der sagtens håndterer makrel, og mindre t
Pris fra 19,95
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 6
Fladen sildeforfang tinsel-Pink
Fladen sildeforfang tinsel - silderig med tinsel, et kunststof der har en livlig bevægelse i vandet, og virker tillokkende på både sild og makrel. Forfanget er bundet på kraftige liner, og er monteret op med kroge der sagtens håndterer makrel, og mindre t
Pris fra 19,95
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 6
Fladen sildeforfang
Fladen sildeforfang - Her byder vi på en serie af stærke, og velfangende rigs til sild• Model 1371-8 = 6 kroge pr. forfang - Krogstørrelse 8 - 0,35mm hovedline• Model 1372-8 = 6 kroge pr. forfang - Krogstørrelse 8 - 0,35mm hovedline• Model FL5-6
Pris fra 19,95
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 6
Fladen sildeforfang-1371-8
Fladen sildeforfang - Her byder vi på en serie af stærke, og velfangende rigs til sild• Model 1371-8 = 6 kroge pr. forfang - Krogstørrelse 8 - 0,35mm hovedline• Model FL5-6 = 5 kroge pr. forfang - Krogstørrelse 6 - 0,35mm hovedline (ægte fiskeskind
Pris fra 19,95
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 6
Fladen sildeforfang-FL5-6
Fladen sildeforfang - Her byder vi på en serie af stærke, og velfangende rigs til sild• Model 1371-8 = 6 kroge pr. forfang - Krogstørrelse 8 - 0,35mm hovedline• Model FL5-6 = 5 kroge pr. forfang - Krogstørrelse 6 - 0,35mm hovedline (ægte fiskeskind
Pris fra 19,95
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 6
Fladen sildeforfang-1372-8
Fladen sildeforfang - Her byder vi på en serie af stærke, og velfangende rigs til sild• Model 1371-8 = 6 kroge pr. forfang - Krogstørrelse 8 - 0,35mm hovedline• Model 1372-8 = 6 kroge pr. forfang - Krogstørrelse 8 - 0,35mm hovedline• Model FL5-6
Pris fra 19,95
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 6
Ron Thompson Sea Rig 1 Herring UV sildeforfang
Ron Thompson Sea Rig 1 Herring UV sildeforfang med UV tinsel• 5 kroge• Krogstr. 10• 0,30mm hovedline• 0,25mm udhæng
Pris fra 19,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 6
Ron Thompson Sea Rig 2 Herring UV Real Skin sildeforfang
Ron Thompson Sea Rig 2 Herring UV Real Skin. Effektivt sildeforfang med ægte fiskeskind og tinsel• 5 kroge• Krogstr. 8• 0,40mm hovedline• 0,30mm udhæng
Pris fra 19,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 6
Fladen sildeforfang-Micro Skin
Lokkende forfang til sild og makrel• Fjäderhäckla - 5 kroge str. 1/0 - 0,60mm line (makrel/torsk)• Living Shrimp - 5 kroge str. 6 - 0,35/0,30mm line (sild/makrel)• Micro Skin - 6 kroge str. 16 - 0,25/0,15mm line (sild/tobis)
Pris fra 19,95
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 6
Fladen sildeforfang tinsel-Green
Fladen sildeforfang tinsel - silderig med tinsel, et kunststof der har en livlig bevægelse i vandet, og virker tillokkende på både sild og makrel. Forfanget er bundet på kraftige liner, og er monteret op med kroge der sagtens håndterer makrel, og mindre t
Pris fra 19,95
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 6
Fladen sildeforfang-1292-7
Fladen sildeforfang - Her byder vi på en serie af stærke, og velfangende rigs til sild• Model 1371-8 = 6 kroge pr. forfang - Krogstørrelse 8 - 0,35mm hovedline• Model FL5-6 = 5 kroge pr. forfang - Krogstørrelse 6 - 0,35mm hovedline (ægte fiskeskind
Pris fra 19,95
GRATIS FRAGT
Fladen sildeforfang-Micro Skin
Lokkende forfang til sild og makrel • Fjäderhäckla - 5 kroge str. 1/0 - 0,60mm line (makrel/torsk) • Living Shrimp - 5 kroge str. 6 - 0,35/0,30mm line (sild/makrel) • Micro Skin - 6 kroge str. 16 - 0,25/0,15mm line (sild/tobis)
Pris fra 19,95
GRATIS FRAGT
Fladen sildeforfang tinsel
Fladen sildeforfang tinsel - silderig med tinsel, et kunststof der har en livlig bevægelse i vandet, og virker tillokkende på både sild og makrel. Forfanget er bundet på kraftige liner, og er monteret op med kroge der sagtens håndterer makrel, og mindre t
Pris fra 19,95
GRATIS FRAGT
Fladen sildeforfang tinsel-Green
Fladen sildeforfang tinsel - silderig med tinsel, et kunststof der har en livlig bevægelse i vandet, og virker tillokkende på både sild og makrel. Forfanget er bundet på kraftige liner, og er monteret op med kroge der sagtens håndterer makrel, og mindre t
Pris fra 19,95
GRATIS FRAGT
Fladen sildeforfang tinsel-Pink
Fladen sildeforfang tinsel - silderig med tinsel, et kunststof der har en livlig bevægelse i vandet, og virker tillokkende på både sild og makrel. Forfanget er bundet på kraftige liner, og er monteret op med kroge der sagtens håndterer makrel, og mindre t
Pris fra 19,95
GRATIS FRAGT
Fladen sildeforfang
Fladen sildeforfang - Her byder vi på en serie af stærke, og velfangende rigs til sild• Model 1371-8 = 6 kroge pr. forfang - Krogstørrelse 8 - 0,35mm hovedline• Model 1372-8 = 6 kroge pr. forfang - Krogstørrelse 8 - 0,35mm hovedline• Model FL5-6
Pris fra 19,95
GRATIS FRAGT
Fladen sildeforfang-1371-8
Fladen sildeforfang - Her byder vi på en serie af stærke, og velfangende rigs til sild • Model 1371-8 = 6 kroge pr. forfang - Krogstørrelse 8 - 0,35mm hovedline • Model 1372-8 = 6 kroge pr. forfang - Krogstørrelse 8 - 0,35mm hovedline • Model FL5-6
Pris fra 19,95
GRATIS FRAGT
Fladen sildeforfang-FL5-6
Fladen sildeforfang - Her byder vi på en serie af stærke, og velfangende rigs til sild • Model 1371-8 = 6 kroge pr. forfang - Krogstørrelse 8 - 0,35mm hovedline • Model 1372-8 = 6 kroge pr. forfang - Krogstørrelse 8 - 0,35mm hovedline • Model FL5-6
Pris fra 19,95
GRATIS FRAGT
Fladen sildeforfang-1292-7
Fladen sildeforfang - Her byder vi på en serie af stærke, og velfangende rigs til sild • Model 1371-8 = 6 kroge pr. forfang - Krogstørrelse 8 - 0,35mm hovedline • Model 1372-8 = 6 kroge pr. forfang - Krogstørrelse 8 - 0,35mm hovedline • Model FL5-6
Pris fra 24,95
GRATIS FRAGT
Fladen sildeforfang-1372-8
Fladen sildeforfang - Her byder vi på en serie af stærke, og velfangende rigs til sild • Model 1371-8 = 6 kroge pr. forfang - Krogstørrelse 8 - 0,35mm hovedline • Model 1372-8 = 6 kroge pr. forfang - Krogstørrelse 8 - 0,35mm hovedline • Model FL5-6
Pris fra 19,95
GRATIS FRAGT
Ron Thompson Sea Rig 1 Herring UV sildeforfang
Ron Thompson Sea Rig 1 Herring UV sildeforfang med UV tinsel • 5 kroge • Krogstr. 10 • 0,30mm hovedline • 0,25mm udhæng
Pris fra 19,00
GRATIS FRAGT
Ron Thompson Sea Rig 2 Herring UV Real Skin sildeforfang
Ron Thompson Sea Rig 2 Herring UV Real Skin. Effektivt sildeforfang med ægte fiskeskind og tinsel• 5 kroge• Krogstr. 8• 0,40mm hovedline• 0,30mm udhæng
Pris fra 19,00
GRATIS FRAGT
Fladen Sildeforfang 4stk.
Sæt med 4 forskelligt farvede sildeforfang. Forfanget er med 5 enkelt kroge i str. 2. Forfangene er bundet på 0,60mm line. Tafserne ud til krogene er bundet på 0,50mm. Forfanget er 135cm langt når det er foldet ud.
Pris fra 59,95
GRATIS FRAGT
Fladen Sildeforfang 17-1245-4
Forfang til sild, med lokkende sølv flash. Bundet på 0,60mm line med 5stk str. 4 enkeltkroge.
Pris fra 19,95
GRATIS FRAGT
Fladen Sildeforfang 17-1246-4
Forfang til sild, med lokkende flash. Bundet på 0,60mm line med 5stk str. 4 enkeltkroge.
Pris fra 19,95
GRATIS FRAGT
Fladen Sildeforfang 17-1248-4
Forfang til sild, med lokkende flash. Bundet på 0,60mm line med 5stk str. 4 enkeltkroge.
Pris fra 19,95
GRATIS FRAGT
Fladen Sildeforfang 17-2004
Forfang til sild, med lokkende flash og holografisk folie. Bundet på 0,60mm line med 5stk str. 4 enkeltkroge.
Pris fra 19,95
GRATIS FRAGT
Zebco Holografisk Sildeforfang Rød
Lavet med ægte fiskehud som er farvet rød. Forfanget er 1,4m langt og har 5 enkeltkroge i str. 10. Brudstyrke på forfanget er 5kg.
Pris fra 19,75
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 9
Zebco Holografisk Sildeforfang Natur
Lavet med ægte fiskehud som er naturfarvet. Forfanget er 1,4m langt og har 5 enkeltkroge i str. 10. Brudstyrke på forfanget er 5kg.
Pris fra 10,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 7
Zebco Holografisk Sildeforfang Rød 2kroge
Lavet med ægte fiskehud som er farvet rød. Forfanget er 1,0m langt og har 2 enkeltkroge i str. 10. Brudstyrke på forfanget er 5kg.
Pris fra 10,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 7
Zebco Holografisk Sildeforfang Gul 2kroge
Lavet med ægte fiskehud som er farvet gul. Forfanget er 1,0m langt og har 2 enkeltkroge i str. 10. Brudstyrke på forfanget er 5kg.
Pris fra 10,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 7
Zebco Holografisk Sildeforfang Natur 2kroge
Lavet med ægte fiskehud som er farvet natur. Forfanget er 1,0m langt og har 2 enkeltkroge i str. 10. Brudstyrke på forfanget er 5kg.
Pris fra 10,00
GRATIS FRAGT
Fladen Sildeforfang 17-59404
Forfang til sild, med lokkende flash. Bundet på 0,40mm line med 5stk str. 4 enkeltkroge.
Pris fra 19,95
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 9
Trendy Sildeforfang 56-340
Klassisk og effektivt sildeforfang, bundet med 4 kroge, flash og selvlysende perler.
Pris fra 10,00
GRATIS FRAGT
Zebco Sildeforfang 3437000 #2
Effektivt sildeforfang, bundet på 0,25 nylonline, med 5stk. str.2 guld enkeltkroge bundet med lokkende holografisk materiale og selvlysende perler. Monteret med hægte og svirvel med hægte.
Pris fra 19,95
GRATIS FRAGT
Zebco Sildeforfang 3436000 #4
Effektivt sildeforfang, bundet på 0,25 nylonline, med 5stk. str.4 guld enkeltkroge bundet med lokkende selvlysende materiale. Monteret med hægte og svirvel med hægte.
Pris fra 19,95
GRATIS FRAGT
Zebco Sildeforfang 3436001 #6
Effektivt sildeforfang, bundet på 0,25 nylonline, med 5stk. str.6 guld enkeltkroge bundet med lokkende selvlysende materiale. Monteret med hægte og svirvel med hægte.
Pris fra 19,95
GRATIS FRAGT
Fladen Sildeforfang 1291-4
Sildeforfang bundet på 0,40mm line. Monteret med 7 stk. str. 4 enkeltkroge.
Pris fra 19,95
GRATIS FRAGT
Fladen Sildeforfang 1293-4
Sildeforfang bundet på 0,40mm line. Monteret med 6 stk. str. 4 enkeltkroge.
Pris fra 19,95
GRATIS FRAGT
Fladen Sildeforfang 17-1297-5
Forfang til sild, med lokkende flash og holografisk folie. Bundet på 0,30mm line med 5stk str. 5 enkeltkroge.
Pris fra 19,95
GRATIS FRAGT
Zebco Sildeforfang 3437001 #6
Effektivt sildeforfang, bundet på 0,25 nylonline, med 5stk. str.6 guld enkeltkroge bundet med lokkende holografisk materiale og selvlysende perler. Monteret med hægte og svirvel med hægte.
Pris fra 19,95
GRATIS FRAGT
Fladen Sildeforfang 1252-14
Bundet på 0,25mm line og har 6 enkeltkroge i str. 14 med sildeskind.
Pris fra 19,75
GRATIS FRAGT
Fladen Sildeforfang 17-59304
Forfang til sild med lokkende flash. Bundet på 0,40mm line med 5stk str. 4 enkeltkroge.
Pris fra 19,95