Fiskeudstyr

Når man har besluttet sig for at fiske, hvordan kommer man nemmest igang? 

Enhver fisker behøver fiskeudstyr, hvordan skal man ellers fange fisken? Som førstegangs, såvel som erfaren, fisker, kan det være en uoverkommelig opgave at vælg fiskeudstyr som både er prisvenligt men også har den nødvendige kvalitet, at det ikke går i stykker første gang man fanger en fisk!

 

Men er det virkeligt så svært at vælge fiskeudstyr især som ny? Det korte svar er ja. Ser vi på det store udvalg af fiskeudstyr, kommer det ikke som en overraskelse at mange nybegyndere ikke kan vælge det helt rigtige udstyr, og ofte ender med for dyrt udstyr eller grej som ikke passer til deres fiskeri.

Køber man det hos sin lokale butik som har fiskeudstyr, eller køber man det billigt i Bilka eller Aldi?

Da jeg selv har stået i situationen mange år før, har jeg gjort det til min mission at hjælpe mine med fiskere med at finde det helt rigtigt fiskeudstyr uanset deres budget.

Afhængigt af hvad du fisker efter, har du brug for følgende fiskeudstyr:

 

Disse er det helt basiske ting man skal bruge, hvis man har nogen forhåbning om at fange en fisk. Der er andre ting man kan bruge for at gøre fiskeriet nemmere.

På siden finder du en guide til hvad du skal købe til forskellige budgetter, og hvilke fisk du kan fange med det. Jeg vil løbende lave anmeldelser af fiskeudstyr, så du altid kan finde en anbefaling til det fiskeudstyr du lige står og mangler. Fisker man i mange år, går man naturligvis igennem en del fiskeudstyr, derfor vil en erfaren fisker også kunne hjælpe jer, hvis i kender en! Men for jeg der ikke kender en, kan i finde al den information i skal bruge her.