Endegrej er et af de vigtigste instrumenter når det gælder at fange fisk. Det afgør om fisken bider på netop din krog eller ej!

Når man skal vælge endegrej, har det stor betydning om du vil fange en gedde, en torsk, en ørred eller noget helt fjerde. Derfor er det vigtigt at først og fremmest finde ud af hvilken fisk man vil fange, derefter kommer valget til endegrej. Og valg af endegrej findes der rigtig mange muligheder. Herunder kan du vælge det endegrej du er interesseret i at vide mere om.

Endegrej til alle fisk

Herunder kan du læse mere om de forskellige former for endegrej og hvilke fisk du kan fange. Jeg kommer med helt konkrete forslag til hvilket endegrej du skal købe for at øge din chance for at fange fisk.

 

Fluer

Fluer bruges primært til fluefiskeri, men kan dog også bruges med bombarda eller ophænger på et blink. Læs mere om hvilke fluer fungerer til hvilke fisk, og hvilke fluer fungerer bedst til de forskellige årstider.

Gennemløbsblink

Gennemløbsblink er meget effektivt og kan bruges til at fange mange forskellige fisk, bl.a. havørreder, regnbueørreder og hornfisk. Læs med her og bliv klogere på hvorfor du skal vælge gennemløbsblink og hvilke du skal vælge.

Blink

Blink er en af de mest brugte og effektive former for endegrej man kan finde og kan bruges til at fange næsten alle former for fisk. Læs med og bliv klogere på hvilke blink du skal vælge!

Spinner

Spinnere er særdeles effektivt endegrej som primært bruges til Put & Take fiskeri, men som også er super effektivt ved lakse fiskeri i åen, eller havørredfiskeri i åen.

Jigs/Gummidyr

Spinnere er særdeles effektivt endegrej som primært bruges til Put & Take fiskeri, men som også er super effektivt ved lakse fiskeri i åen, eller havørredfiskeri i åen.