Fiskepladser

Gode Fiskepladser i Danmark

Alle har stået i situationen hvor de gerne vil ud og fiske, men de ved simpelthen ikke hvor de skal fiske. Mange er nybegyndere uden noget kendskab om fiskepladser, og hvad der gør en fiskeplads attraktiv.  Andre er i samme situation som jeg var, og det er at man flytter til et nyt område, og er på bar bund hvad fiskepladser angår.

Alle kan jo i bund og grund tage en fiskestang, tage ud til kysten, en å eller en sø og begynde at kaste snøren ud. Men uden noget kendskab til hvilke fisk der er i området, hvordan bundforholdene er, og om man overhovedet må fiske i området, kan det blive meget svært at fange fisk.

Find din fiskeplads her!

Spørg andre fiskere

Som nybegynder vil det nemmeste være at spørge en af sine venner som selv fisker i området. Har man ikke nogen venner som fisker, eller kender området og fiskestederne, kan man besøge fiskestederne som man godt kunne tænkte sig at fiske i og opsøge andre fiskere. Man kan også spørge sin lokale fiskeudstyr forhandler. De har altid fingeren på pulsen hvad fiskepladser angår og har daglig kontakt med fiskere som fortæller om alle de store fisk de har fanget og hvor de har fanget dem. Og typisk er fiskegrej forhandlerne selv fiskere, og kender områderne efter flere års fiskeri. De vil med glæde dele deres erfaringer og fiskepladser når du vælger at købe noget fiskeudstyr hos dem. De vil også kunne hjælpe dig med at vælge det helt rigtige fiskeudstyr. Kunne du godt tænke dig at sætte dig ind i fiskeudstyr og hvad du skal købe kan du læse vores fiskeudstyr guide.

En af ulemperne ved at spørger andre fiskere, er at man desværre ofte mødt af forsigtighed, for det er ikke alle fiskere der er så begejstret for at dele deres hemmelige fiskested. De mener simpelthen at hvis der kommer flere fiskere på stedet, så vil stedet løbe tør for fisk!

Det har jeg altid synes var underligt, især fordi jeg altid med glæde har delt mine fiskepladser med alle. Derfor har jeg valgt at offentliggøre alle mine fiskesteder på et kort, som alle kan se. Jeg er nemlig typen der glædeligt deler mine fiskesteder, så alle kan få gavn af de fisk vi har i farvandet omkring Danmark.

Da jeg har fisket en del over hele landet, vil de fleste besøgende på denne side få gavn af kortet. Man vil kunde finde fiskepladser til forskellige fisk, samt hvor man kan parkere for nem adgang til fiskepladsen.